Forsendelse og returnering

Din pakkes fosendelse:

Pakker sendes som udgangspunkt samme dag hvis din ordre er afgivet og betalingen gennemført inden klokken 14:00. Der tages forbehold for leveringstid ved større ordrer og ordrer der indeholder service ydelser såsom opsætning. 

Da vi pt. er under opstartsfasen med online-forretningen må vi for tiden tage forbehold for yderligere forsendelsestid ved brug af GLS, PostDanmark og lign. men vi bestræber os på at overholde en 1-5 dages leveringstid som udgangspunkt. Ved levering med overnævnte udbydere bestræber vi os på at levere Track-and-trace numre på alle ordrer så punktligt som muligt, vi tager forhold for udbyderens ansvar for denne ydelse.

Lokale ordrer fra Frederiksberg og omegn leveres samme dag efter aftale, i disse tilfælde tages yderligere forbehold for at aftalen er indgået inden kl. 14:00 og kan leveres efter kl. 17.00.

Udgifter forbundet med levering omfatter håndtering, pakning og forsendelse af varen. Omkostningerne ved håndtering og pakning er fastsat, med forbehold for ændringer, men udgifter til forsendelse kan variere f.eks. ved tunge pakker. Vi anbefaler at bestille flere varer sammen om muligt for at holde omkostningerne nede.

AltPC Aps. tager forbehold for besværet med at gruppere 2 eller flere ordrer bestilt separat, og at omkostninger vil være knyttet til hver ordre. Pakker forsendes med egen risiko men særlig agt vises ved pakning og forsendelse af skrøbelige varer.

I alle tilfælde bestræber AltPC Aps sig på at afsende varer i en passende og velbeskyttet indpakning.